Vorming
ABVV-Metaal

Durf denken, spreken en handelen

 

In het voorjaar van 2020 lanceerden we Vorming 360°, de eerste vorming op afstand waarmee we de delegees van ABVV-Metaal steunden met praktische tips, tricks en tools. Eerst en vooral bedoeld als ondersteuning tijdens de coronacrisis, maar in de toekomst ook hanteerbaar in andere situaties waarbij de syndicale werkdruk stijgt. Deze tips, tricks en tools zijn direct bruikbaar. Zo blijft het werk dat in drukke tijd verricht wordt verteerbaar en aanvaardbaar.

Bijzondere tijden vragen om bijzondere oplossingen. En laat dat nu net één van de specialiteiten van ABVV-Metaal Vorming zijn. We verlieten het vormingslokaal en gingen de digitale weg op. Niet door nog meer informatie over tijdelijke werkloosheid of de coronamaatregelen mee te geven, maar wel door praktische ondersteuning te geven in het omgaan met de duizend-en-één vragen, om de toestroming van heel veel informatie te verwerken, een overvolle agenda of mailbox te beheren, tijdrovers elimineren, teamwork te organiseren ...

De eerste vorming op afstand startte op 7 april 2020. Elke dinsdag ontvingen de delegees in de OR, CPBW, SA bij ABVV-Metaal de mail 'Vorming 360°'. 

Heb je de mails niet ontvangen of wil je ze graag nog een keer opnieuw doornemen?

Hieronder het overzicht:

 

 Module 'omgaan met syndicale werkdruk'

07/04 - deel 1

14/04 - deel 2

21/04 - deel 3

28/04 - deel 4

04/05 - deel 5

12/05 - deel 6

Module 'Corona en de Sociale Verkiezingen'

02/06 - deel 1

Bijlage: denkoefening

16/06 - deel 2

08/09 - deel 3

 

Heb je nog een vraag over de tips, tricks en tools in deze vormingsmodule? Wens je ons feedback te geven?
Mail je vragen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en de vormingswerkers zullen je graag verder helpen.