Kwaliteitsgarantie met stempel

Kwaliteitsgarantie door BC9022-certificering van onze vormingsdienst

Met enige fierheid kunnen we melden dat sinds 23 juni 2021 onze vormingsdienst BC9022 gecertificeerd is. Dit certificaat is een ijzersterke kwaliteitsgarantie. Het bewijst dat onze organisatie op een gestructureerde en efficiënte manier georganiseerd is en aan kwaliteitsbeheersing en kwaliteitsborging doet.

Het label betekent dat we alle noodzakelijke opleidingsmiddelen en opleidingsprocedures kunnen aanwenden om onze nieuwe militanten en ervaren delegees te ondersteunen in hun groeiproces als militant, als delegee, als expert. Want bij ABVV-Metaal en BTB-ABVV vinden we kwaliteit ontzettend belangrijk. Zo streven ook steeds de hoogste normen na in kwaliteitsvolle vormingen voor nieuwe militanten en ervaren delegees.

In de eerste plaats is onze kwaliteitsparameter de groei die we zien bij nieuwe militanten tot zelfstandige basismilitanten. Maar ook de groei van onze delegees tot experten in tal van vaardigheden is daar een mooi voorbeeld van. Anderzijds is onze vormingsdienst al vele jaren erkend door de federale overheid om syndicale vormingen aan te bieden met Betaald Educatief Verlof. Vanaf het schooljaar 2019-2020 is daar de erkenning van de Vlaamse overheid bij gekomen om syndicale vormingen aan te bieden onder de strikte kwaliteitscriteria van het Vlaams opleidingsverlof.

Het is bovenal een belofte van professionalisme vanwege al onze medewerkers die alles vooropstellen om elke militant, elke delegee en elke bedrijfsdelegatie maximaal te ondersteunen in hun dagdagelijks syndicaal werk.