Vorming 360 hero

Durf denken, spreken en handelen

Van ruwe diamant tot briljant(e) militant(e)

Welkom bij Vorming 360 van ABVV-Metaal!

We zijn trots op onze getalenteerde militanten en waarderen jullie dagelijkse inzet op de werkvloer. Als metaalcentrale investeren we in jullie opleiding en ondersteuning.

Onze syndicale opleidingen bieden zowel live fysieke vormingen als online trainingen, zodat jullie van thuis uit kunnen leren. We streven ernaar om een complete leerervaring te bieden die aansluit op jullie uitdagingen als syndicalisten. Onze vormingen zijn een oefenplek voor praktijkgerichte situaties en worden ondersteund door ervaren begeleiders. Scroll naar beneden en ontdek ons volledig aanbod en extra's!

Op zoek naar meer informatie? Download onze brochure

Twee vrouwenhanden houden brochure Vorming 360 vast
Kompas

Trajectwijzer: ontdek het volledige vormingsprogramma

Samen stippelen we met jou een slim traject uit. Daarin verwerf je de kennis, de vaardigheden en de attitudes die je onder de knie moet krijgen. Wat onze metaalvorming aanbiedt, is een oefenplek voor de syndicale praktijk. Maar die oefenplek moet natuurlijk aansluiten op jouw uitdagingen. 

Domino's

Een reconnect in de toekomst?

Het vormingsteam is gemotiveerd om nieuwe uitdagingen aan te gaan en op zoek te gaan naar een goede balans tussen online en fysieke vormingen. Gemengd leren (op afstand en fysiek in een zaal) biedt mogelijkheden, gemengd leren is een reconnect met de positieve ervaringen van vandaag. Want digitaal leren niet meer weg te denken.

Hand met notities en gsm

Welke mogelijkheden heb ik om opleiding te volgen?

In een wereld in verandering, is levenslang leren belangrijker dan ooit. De Arbeidsdeal (Wet van 3 oktober 2022) installeert vanaf 2024 een individueel opleidingsrecht van 5 dagen per jaar voor elke werknemer (in bedrijven met minstens 20 werknemers). Op die manier krijgt iedereen meer kansen om een opleiding te volgen en om te groeien/bij te blijven in zijn of haar job.