Vorming
ABVV-Metaal

Durf denken, spreken en handelen

 

We verwelkomen een nieuwe collega in het vormingsteam!

2420 Y19 ABVV Metaal Beelden Website 500x383px 0327
Het vormingsteam van ABVV-Metaal breidt uit. Vanaf 15 juni verwelkomen we een nieuwe collega. wil je meer weten? Klik dan hier

 

 

  

 

 

 

 

 

We presenteren je … het vormingsteam, mét nieuwe collega

Vanaf 15 juni hebben we een nieuwe collega bij die we graag aan je voorstellen. Machteld Cornelis is geen onbekende voor de militanten van het ABVV in Oost-Vlaanderen. Machteld werkt momenteel bij Vorming & Actie Oost-Vlaanderen als vormingswerker en medewerker van de dienst ondernemingen (EFI-analyses). 

Lees meer...

Vorming 360° - Module ‘Tips, tricks en tools om met syndicale werkdruk om te gaan’

Vorming 360° is de eerste vorming op afstand waarmee we de delegees van ABVV-Metaal ondersteunen met praktische tips, tricks en tools. Eerst en vooral in deze coronacrisis, maar ook in andere of toekomstige situaties waarbij de syndicale werkdruk stijgt. Deze tips, tricks en tools zullen direct bruikbaar zijn. Zo blijft het werk dat jullie in drukke tijden verrichten verteerbaar en aanvaardbaar.

Lees meer...

Nieuw in vakbondswerk? Neem in 2020 een vliegende start met de Kick-off

Nieuwe kandidaat bij de SV2020? Dan kun je rekenen op de vormingsdienst van ABVV-Metaal. Want nieuwe kandidaten vangen we in 2020 onmiddellijk op met een spoedcursus ofwel de kick-offs. Zo neemt iedereen een vliegende start. Daar blijft het overigens niet bij. Onmiddellijk na de verkiezingen serveren aan de al dan niet verkozen kandidaten twee bijkomende vormingsdagen. 

Lees meer...

Heb ik recht op opleidingsverlof?

Met het Vlaams Opleidingsverlof (VOV) kunnen werknemers die in het Vlaams Gewest werken verlof nemen op het werk voor een aantal uren dat overeenstemt met het aantal uren van een erkende opleiding of vorming. Je hebt recht op VOV als je voor minstens 50 % tewerkgesteld bent in de privésector. Welke voorwaarden gelden er nog meer? Hoeveel loon krijg je bij de opname van VOV en komt de metaalvorming als opleiding in aanmerking voor VOV? Ontdek het hier!

Lees meer...

Metaalvorming in the picture!

Ben jij al bekend met de metaalvorming? Dan weet je: daarmee kom je vooruit. Ook als je pas in aanraking komt met de vorming van ABVV-Metaal zul je dit snel ontdekken. Graag in een mum van tijd een goed beeld van onze vorming? Bekijk dan deze promovideo!

Lees meer...