Vorming
ABVV-Metaal

Durf denken, spreken en handelen

 

Welkom bij SummerSchool '23

Tijdens het voorbije schooljaar zijn tal van vormingsthema’s en werken aan syndicale competenties de revue gepasseerd in de basisvorming, de mandaatvorming OR/CPBW en de online studiedag JAP/EFI.

Lees meer...

Ze komen eraan!! Kick-Off '24

Onze KICK-OFF-vormingen gaan weer van start! Vlak voor de verkiezingen van 2024 gaan we met jou intensief aan de slag zodat jij als nieuwe militant weet wat er allemaal op je afkomt als je voor de eerste maal deelneemt aan de verkiezingen. Meer >>

Lees meer...

Module Sociale Verkiezingen 2024

Volgend jaar is het weer zover, de sociale verkiezingen komen er aan. Met onze KICK-OFF-vormingen kunnen alle nieuwe militanten een goeie start krijgen om actief deel te nemen aan de campagne en de verkiezingen. Maar wat met al de reeds verkozenen die deze keer de verkiezingen gaan moeten opvolgen of zelf hun delegatie gaan moeten voorbereiden?

Lees meer...

Zijn onze mandaatvormingen in 2023 iets voor jou?

Heb je een basisvorming bij ABVV-Metaal of V&A gevolgd? Dan heb je de kans om je kennis en vaardigheden verder uit te breiden en te verdiepen. We bieden drie weken vorming aan, gespreid over anderhalf schooljaar. Daarin leer je efficiënt en syndicaal te handelen in de typische situaties waarin je als afgevaardigde in de ondernemingsraad of in het comité voor preventie en bescherming verzeilt. 

Deze mandaatvormingen zijn een echte MUST voor elke syndicalist!

Lees meer...

Van basismilitant tot zelfstandige, proactieve mandaatdrager in CPBW

In deze mandaatvorming worden voldoende sleutelvaardigheden aangeleerd, waarmee zowel een gemandateerde als de toekomstige mandaatdrager in het CPBW aan de slag kan gaan.
Je ontwikkelt een syndicale aanpak om om te gaan met allerhande vragen en verwachtingen van je collega’s m.b.t. arbeidsgerelateerde thema’s rond veiligheid en gezondheid op het werk. Je leert je collega’s zelfstandig en proactief vertegenwoordigen in het overlegorgaan CPBW als afgevaardigde van ABVV-Metaal.

Lees meer...