Vorming
ABVV-Metaal

Durf denken, spreken en handelen

 

Stap mee op de vormingstrein van ABVV-Metaal in 2020 

2420 Y19 ABVV Metaal Beelden Website 500x383px 026Nieuwe kandidaat bij de SV2020? Reken dan gerust op de vormingsdienst van ABVV-Metaal. Want nieuwe kandidaten vangen we in 2020 meteen op met een spoedcursus ofwel met onze Kick-off. Zo neemt iedereen een vliegende start. En daar blijft het niet bij. Onmiddellijk na de verkiezingen serveren we aan de al dan niet verkozen kandidaten twee bijkomende vormingsdagen.

Nieuwsgierig?

Of zelfs al helemaal over de streep? Vul dit formulier in en wij helpen je op weg naar jouw Kick-off!

Vragen en/of opmerkingen rond de metaalvorming?

Mail ze gerust naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Werp ook eens een blik op de nieuwe vormingsbrochure.

 

Nieuw in vakbondswerk? Neem in 2020 een vliegende start met de Kick-off

Nieuwe kandidaat bij de SV2020? Dan kun je rekenen op de vormingsdienst van ABVV-Metaal. Want nieuwe kandidaten vangen we in 2020 onmiddellijk op met een spoedcursus ofwel de kick-offs. Zo neemt iedereen een vliegende start. Daar blijft het overigens niet bij. Onmiddellijk na de verkiezingen serveren aan de al dan niet verkozen kandidaten twee bijkomende vormingsdagen. 

Lees meer...

Kick-Off: waar en wanneer?

Elke Kick-off beslaat twee delen: een tweedaagse vorming voor de sociale verkiezingen en een tweedaagse vorming vlak na afloop van de sociale verkiezingen. Alle vormingsdagen van de Kick-off vinden plaats in jouw eigen regio. Ontdek waar en wanneer. 

Lees meer...

Heb ik recht op opleidingsverlof?

Met het Vlaams Opleidingsverlof (VOV) kunnen werknemers die in het Vlaams Gewest werken verlof nemen op het werk voor een aantal uren dat overeenstemt met het aantal uren van een erkende opleiding of vorming. Je hebt recht op VOV als je voor minstens 50 % tewerkgesteld bent in de privésector. Welke voorwaarden gelden er nog meer? Hoeveel loon krijg je bij de opname van VOV en komt de metaalvorming als opleiding in aanmerking voor VOV? Ontdek het hier!

Lees meer...

Metaalvorming in the picture!

Ben jij al bekend met de metaalvorming? Dan weet je: daarmee kom je vooruit. Ook als je pas in aanraking komt met de vorming van ABVV-Metaal zul je dit snel ontdekken. Graag in een mum van tijd een goed beeld van onze vorming? Bekijk dan deze promovideo!

Lees meer...