Vorming
ABVV-Metaal

Durf denken, spreken en handelen

 

Klaar voor de modulevormingen 2022-2023

Voor het schooljaar 2022-2023 hebben we wederom drie gecentraliseerde opleidingen klaar staan voor de ervaren delegees zodat we hen ook bevoorraden met nieuwe kennis en inzichten. Dat bieden we aan via themagerichte modulevormingen in Bremberg.

Lees meer...

Basisvorming najaar 2022: waar en wanneer?

In het najaar gaan de vormingswerkers weer on-the-road om vorming te geven in jullie regio. De basisvorming gaat in het nieuwe jaar eindelijk van start. De deelnemers nemen dan hun online vergaarde bagage mee en leren trainen in echte situaties, geholpen door dezelfde groep professionele en ervaren begeleiders en vormingsmedewerkers.

Lees meer...

Een reconnect in de toekomst?

De ervaringen die we vandaag hebben met Vorming 360°, zowel de webinars, als mailing en SummerSchool zullen waardevol nog verder gebruikt worden in de toekomst. Het vormingsteam is gemotiveerd om nieuwe uitdagingen aan te gaan en op zoek te gaan naar een goede balans tussen online en fysieke vormingen. Gemengd leren (op afstand en fysiek in een zaal) biedt mogelijkheden, gemengd leren is een reconnect met de positieve ervaringen van vandaag. Want digitaal leren niet meer weg te denken.

Lees meer...