SOCIALE
VERKIEZINGEN

Alles over de Sociale Verkiezingen 2016. 

 

Ontdek hier onze campagne 'Het Laatste Woord'!

De verkiezingscampagnes zijn volop aan de gang, de finish is in zicht. Wij geven met veel plezier ‘Het Laatste Woord’ aan onze straffe kandidaten. Deze campagne werd speciaal voor de laatste weken van de sociale verkiezingen ontwikkeld.

Nog één keer zijn onze kandidaten aan de beurt, zij krijgen het laatste woord.
Daarna is het aan de anderen om juist te stemmen.

Creëer hier jouw gepersonaliseerde campagne!

Lees meer...

Jonge stemmen klinken krachtig! Stem ABVV-Metaal jongeren.

ABVV-Metaal kiest absoluut ook de kaart van de jongeren.
Want zij zijn onze nieuwe generatie die de sociale uitdagingen van de volgende jaren moeten aangaan.
Daarom verdienen zij terecht onze en ook jouw steun. Speciaal voor de campagne van de sociale verkiezingen 2016
heeft ABVV-Metaal twee nieuwe affiches gerealiseerd. Lees ook zeker de blog van Annick & Maxime, 2 straffe jonge kandidaten bij Van Hool.
Zij gaan er ook voluit voor! 

Steun onze jongerencampagne en hang de affiches op.
Je kunt ze hier downloaden: Man - jpg | Vrouw - jpg | Beide - pdf

 

Met Sterke Krachten. Vooruit.

De sociale verkiezingen komen er aan! Allez, vooruit!

Ja zeker, vooruit. Deze verkiezingen worden zeer belangrijk, want de wereld draait vierkant op alle vlakken. Zowel sociaal, economisch als menselijk … het is overal wel wat. Na alle asociale maatregelen die de regeringen-Michel & Bourgeois hebben doorgevoerd moeten we sterker dan ooit onze stem laten horen.

Vanaf oktober voeren wij intensief campagne voor de komende sociale verkiezingen. Maar niet alleen, solowerk rendeert niet. Teamwork, daar gaan we voor, want samen staan we sterk. Daar draait de hele campagne rond: samenwerken om als collectief sterker uit de bus te komen. We hebben een hele reeks van instrumenten uitgewerkt om de campagne kracht bij te zetten. En ons sterkste wapen zijn jullie, onze leden, militanten en afgevaardigden. Daarom staan echte mensen centraal in onze campagne. Met de slogan ‘Met Sterke Krachten. Vooruit.’ trappen we de campagne af.

Lees meer...

Met '2' naar de verkiezingen

ABVV-Metaal gaat met lijstnummer '2' naar de sociale verkiezingen. Een zeer toepasselijk cijfer in onze campagne die zich toespitst op 'samenwerken'. Teamwork doe je niet alleen, dat doe je minstens met 2. Kies daarom '2'.

We hebben voor jullie affiches en stickers voorbereid, die kan je via de afgevaardigden bekomen of heel eenvoudig hier downloaden.

APP Sociale verkiezingen

Wil je ook mobiel steeds op de hoogte blijven installeer dan zeker de speciale app die ABVV heeft ontwikkeld.

Met de ABVV-app sociale verkiezingen 2016 stel je in een oogwenk je eigen kieskalender op, bereken je eenvoudig de verdeling van de mandaten in je organisatie, en kom je alles te weten over de procedure van de sociale verkiezingen. Installeer de app op je smartphone of tablet via deze link!