Zijn onze mandaatvormingen in 2023 iets voor jou?

Heb je een basisvorming bij ABVV-Metaal of V&A gevolgd? Dan heb je de kans om je kennis en vaardigheden verder uit te breiden en te verdiepen. We bieden drie weken vorming aan, gespreid over anderhalf schooljaar. Daarin leer je efficiënt en syndicaal te handelen in de typische situaties waarin je als afgevaardigde in de ondernemingsraad of in het comité voor preventie en bescherming verzeilt.

Deze mandaatvormingen zijn een echte MUST voor elke syndicalist!

En alsof dat nog niet genoeg is, hebben we na deze ‘mandaatvorming OR of CPBW’ nog twee extra vormingsweken in petto. Daarin werken we intensief aan de vaardigheden voor de ‘allround’ vakbondsafgevaardigde in de mandaatvorming ‘optie SA’. Na dit vormingstraject kent de syndicale actie voor jou werkelijk geen geheimen meer – of toch niet al te veel meer.

Al deze vormingsweken organiseren we in ons eigen vormings­centrum Bremberg te Haasrode. We werken met een residentiële formule. Dat doen we om het wij-gevoel in de beste omstandigheden te kunnen laten groeien en om iedereen de kans te geven om in een informele sfeer te leren uit de gesprekken met medesyndicalisten. Maar we brengen ook begrip op voor deelnemers die omwille van familiale of andere omstandigheden niet in staat zijn om gedurende meerdere dagen van huis weg te zijn. Neem contact op met de vormingsdienst i.v.m. de keuzemogelijkheden.


Toelatingsregels mandaatvorming? Dit zijn de voorwaarden voor jouw inschrijving:

A) Reeds een basisvorming gevolgd bij ABVV-Metaal of V&A en nog niet het OR- of CPBW-vormingstraject gevolgd bij ABVV-Metaal
OF
B) Al wel het OR- of CPBW-vormingstraject bij ABVV-Metaal gevolgd maar wegens ander OR of CPBW mandaat nu de vraag om het andere vormingstraject te volgen


Inschrijven?

Om je in te schrijven neem je contact op met je secretaris, je delegee of de vormingsdienst via inschrijving@abvvmetaal.be of 02 627 74 11.