MyAd_header

Mijn ledenvoordeel

MyAdvantage

Wie zich aansluit bij ABVV-Metaal, mag gebruik maken van het ABVV-Metaal-ledenvoordeelprogramma. We doen dat in samenwerking met Edenred.

Wat wil dit zeggen? Via ABVV-Metaal krijgen onze leden een heel jaar door kortingen in tal van winkels!
Bij sommige winkels gaat het om permanente korting, andere winkels pakken uit met tijdelijke en
seizoensgebonden acties.

Het enige wat ze moeten doen, is zich gratis inschrijven op myadvantage.abvvmetaal.be
en hun persoonlijke activatiecode gebruiken die ze via mail ontvangen na hun aansluiting.

Vragen rond de actie? Ben je lid en je hebt geen activeringscode ontvangen? Mail naar info@abvvmetaal.be.

Geen lid bij ABVV-Metaal, maar je ziet deze voordelen wel zitten?

Praktische vragen

Hoe gebruikmaken van je ledenkortingen?

Om gebruik te maken van ABVV-Metaal MyAdvantage heb je geen lidkaart nodig en moet je ook nooit in de winkel je lidmaatschap aantonen. Het enige wat je nodig hebt om te kunnen genieten van de acties, is de activeringscode die je per mail wordt bezorgd. 

Activeer vervolgens je account op  https://myadvantage.abvvmetaal.be/nl/  en maak een login aan. Zo kun je online waardebonnen of kortingsbonnen aankopen (tegen verminderde prijs) bij de winkel waar je aankopen wilt doen. De kortingen worden dus niet verrekend aan de kassa van de deelnemende winkels, maar verkrijg je via de vouchers die je aankoopt op het platform.  

Je vindt de vouchers daarna terug bij je 'Bestellingen'. Van daaruit kun je de vouchers downloaden en afdrukken en er zo mee betalen in de winkel van jouw keuze. Of je gebruikt de bijhorende code die je vindt op de voucher bij een online aankoop. Je kunt ook meerdere vouchers tegelijk gebruiken. Er is ook een gebruiksvriendelijke app. Daar vind je je vouchers makkelijk terug zelfs wanneer je offline bent. 

Let wel! Na aankoop van de vouchers of e-tickets worden deze automatisch naar je mailadres verstuurd. Soms belandt deze mail evenwel in je spambox of bij je ongewenste mails! 

Bovendien kunnen aangekochte vouchers steeds opnieuw gedownload worden via je account op MyAdvantage. Hoe? Ga naar je account > Klik op 'Mijn bestellingen' > Klik in het overzicht van je bestellingen op de rode knop van de vouchers die je wenst te downloaden.

Welke zijn de vaste partners van MyAdvantage?

Als lid van ABVV-Metaal krijg je altijd korting bij onze vaste partners:

AS Adventure
Bol.com
Booking.com 
Carrefour
Casa
Center Parcs
Colruyt Eat
Coolblue
Decathlon
Gamma
Hello Fresh
Inno 
Kinepolis
Kitchen Aid 
Klassewijnen
Light Gallery
Maasmechelen Village
Mediamarkt
Roularta
Zalando