Ze komen eraan! Kick-off '24

Onze Kick-off-vormingen gaan weer van start! Vlak voor de verkiezingen van 2024 gaan we met jou intensief aan de slag zodat jij als nieuwe militant weet wat er allemaal op je afkomt als je voor de eerste maal deelneemt aan de verkiezingen.

We hebben voor jou een 2-daagse samengesteld die je zal wegwijs maken in de campagne, je toont wat jij allemaal kunt doen en ook waar het ABVV allemaal voor staat.

Data & locaties bekijken

Na de sociale verkiezingen volgt er dan nog een 2-daagse waar jij ook aan zal deelnemen.

Verkozen of niet?

Maakt niet uit! Iedereen van deel 1 mag automatisch deelnemen aan deel 2. We bespreken samen de resultaten van jullie verkiezingen, bekijken wat er nu verder zal gebeuren en we bereiden jullie voor om zowel als militant en verkozenen actief in jouw ABVV-traject stappen te zetten.

Dit is natuurlijk maar de eerste stap. Na de kick-off vormingen kan je in ons vormingstraject stappen en vullen we met veel enthousiasme je rode rugzak met syndicale tips, wetgeving, vaardigheden en kennis. Zo sta je sterk in je schoenen!
 

Bekijk ons traject in de brochure

Hoe inschrijven?

Spreek je afgevaardigde of secretaris aan en zij doen het nodige voor jou!

data en locatie Kick_off

Bekijk hier alle data en locaties per regio

We starten met onze Kick-off-vormingen vanaf maart 2024. Bekijk hier waar en wanneer we in jouw regio Kick-off-vorming geven.

Download overzicht Kick-off SV24