Sociale media

Waar dienen onze knoppen voor?

Op onze website zijn knoppen opgenomen die de bezoekers toelaten om bepaalde webpagina’s te beoordelen en/of te delen op sociale netwerken zoals Facebook en X (Twitter). Deze knoppen werken door middel van stukjes code die door de respectievelijke socialemediabedrijven geproduceerd zijn. Door middel van deze code worden cookies op uw toestel bewaard.

ABVV-Metaal raadt aan om de privacyverklaring van deze aanbieders na te lezen om een zicht te krijgen op wat deze partijen door middel van cookies doen met uw (persoons)gegevens.

De informatie die deze socialemediabedrijven verzamelen wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. LinkedIn, Twitter, Facebook en Google+ verklaren in hun respectievelijke privacy policies, zich te houden aan de Privacy Shield-principes. Ze onderschrijven het Privacy Shield-programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Dit houdt in dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens.

Wijzigingen

ABVV-Metaal kan deze socialemediaverklaring wijzigen. De laatste versie is steeds terug te vinden op de websites. De laatste wijziging aan dit document gebeurde op 28/09/2023.