Vorming
ABVV-Metaal

Durf denken, spreken en handelen

 

Volg je vorming bij ABVV-Metaal, dan loop je ongetwijfeld één van onze vormingswerkers tegen het lijf. Het vijfkoppige vormingsteam van ABVV-Metaal staat in voor het opleiden van ...

- nieuwe kandidaten sociale verkiezingen tot zelfstandige basismilitanten
- militanten tot zelfstandige mandaatdragers OR, CPBW of SA
- delegees tot experten in actuele syndicale thema’s

Daarvoor hebben ze een breed vormingsaanbod uitgewerkt en zorgen ze voor de volledige praktische organisatie van de verschillende vormingen. Met hun jarenlange ervaring en knowhow staan zij garant voor kwaliteitsvolle vormingen waarbij de deelnemers hun rode rugzak kunnen vullen met inzichten, kennis en vaardigheden. Zodoende is elke militant van het ABVV-Metaal klaar om een brede waaier van syndicale situaties aan te pakken en de belangen van de werknemers te verdedigen.

Ervaringsgerichte en praktijkgerichte vormingen zijn geen holle begrippen voor hen maar streefdoelen.

Indien je met vragen zit over de metaalvormingen, stuur gerust een mailtje. Het team zal je met raad en daad bijstaan:

David Scheveneels (vormingswerker) Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Tim Degrom (vormingswerker) Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Steve Temmerman (vormingswerker) Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Machteld Cornelis (vormingswerker) Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Jolien Wyckaert (admin) Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Adri Craens (coördinator) Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wil je ons telefonisch bereiken, dan kan dat op het nummer 02 627 74 05.