Artikels Digimetaal

Een overzicht van onze artikels uit de nieuwsbrief.

 

De verf is bijna droog, de koffie is besteld en de 4 nieuwe werkstations staan te blinken. Vanaf maandag 21 december is het nieuwe gemeenschappelijke kantoor van BTB en ABVV-Metaal in Roeselare helemaal klaar om zijn eerste klanten te ontvangen.
Birger Victor, BTB-secretaris West-Vlaanderen, en Steven Van Eeckhoutte, voorzitter ABVV-Metaal West-Vlaanderen, zijn trots op deze nieuwe stap en kijken uit naar de officiële opening.De afgelopen jaren werkten we al intensief samen in onze kantoren. Dat was al een zeer positieve ervaring, voor onze medewerkers en de leden.

Door nu een kantoor fysiek te delen wordt de service nog sterker. Volgens Birger zit de sterkte in het feit dat we zo elkaars sector nog beter leren kennen, we een hogere permanentie kunnen aanbieden en zo iedereen met een vraag in eerste lijn geholpen wordt. De juiste centrale volgt dan achteraf het dossier verder op, zeker bij sectorspecifieke vragen. Iedere centrale behoudt zijn autonomie maar een goede eerste klantervaring is prioriteit.

Birger wijst ons ook nog een nieuwe positieve trend: nu de leden - dankzij corona - ook online hun weg vinden om hun vragen te stellen kunnen we in combinatie met een afspraak het dossier al een stukje opstarten en bij de afspraak al sneller stappen zetten. Tijdwinst en een tevreden lid, daar tekenen wij voor.

In Limburg werkt men momenteel ook aan een vergelijkbaar project, we houden jullie op de hoogte van de werkzaamheden.