Artikels Digimetaal

Een overzicht van onze artikels uit de nieuwsbrief.

 

Het FBZ Volta kent verschillende aanvullende vergoedingen toe. Zo kun je een aanvullende vergoeding krijgen bij alle vormen van tijdelijke werkloosheid (ook bij corona-overmacht), in bepaalde gevallen bij volledige werkloosheid, bij ziekte en bij tijdskrediet eindeloopbaan. Het FBZ Volta betaalt ook de eindejaarspremie uit voor de 067-bedrijven, de aanvullende vergoeding bij SWT en de sluitingsvergoeding. Ook kun je bij het FBZ Volta terecht om een deel van je kosten voor kinderopvang te recupereren, d.i. tot beloop van 3 euro per dag per kind of 300 euro per kind op jaarbasis. Kijk hier voor een volledig overzicht van de verschillende aanvullende vergoedingen en de bedragen of of in de Op Zak van je sector, natuurlijk! Deze mooie voordelen zijn er gekomen dankzij jouw vakbond ABVV-Metaal, en je mag dus zeker niet nalaten er gebruik van te maken! De formulieren om de vergoedingen aan te vragen, vind je terug in MyFBZ op de Volta-website.

Dankzij de voorgedrukte formulieren, kun je je aanvraag in 1 klik versturen. Vraag je de vergoedingen toch liever aan op papier, dan kan dat door de formulieren hier te downloaden en op te sturen.

Belangrijk is ook nog om je rekeningnummer goed te controleren: zonder een correct rekeningnummer kan Volta fbz de vergoedingen immers niet uitbetalen. Je kunt je rekeningnummer ook aanpassen op MyFBZ.

 

Opgelet: je moet je rekeningnummer apart opgeven in MyFBZ, want het rekeningnummer vermeld in MyVolta kan daar niet voor worden gebruikt.

 

Dankzij de voorgedrukte formulieren, kun je je aanvraag in 1 klik versturen.

Vraag je de vergoedingen toch liever aan op papier, dan kan dat door de formulieren te downloaden en op te sturen:

https://www.volta-org.be/nl/werknemers/vergoedingen/formulieren

Belangrijk is ook nog om je rekeningnummer goed te controleren: zonder een correct rekeningnummer kan Volta fbz de vergoedingen immers niet uitbetalen.

Je kunt je rekeningnummer ook aanpassen op MyFBZ.

Opgelet: je moet je rekeningnummer apart opgeven in MyFBZ, want het rekeningnummer vermeld in MyVolta kan daar niet voor worden gebruikt.