Militant zone

Welkom in de militantenzone, waar je als militant een heleboel extra informatie terugvindt.

 

Welkom in de Militantenzone! Je vindt hier een overzicht van allerhande handvatten en tools die jou als militant goed van pas kunnen komen. Vind je niet wat je zoekt? Neem contact op met je secretaris, plaatselijk ABVV-Metaal-kantoor of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.!

 

Vorming

Bekijk het aanbod, de brochure en de kalender van de vorming van ABVV-Metaal.

Toolbox

Alles om zelf aan de slag te gaan met ABVV-Metaal-materiaal. Een update van deze Toolbox is in de maak en mag je zeer binnenkort verwachten. Hier vind je alvast de laatste update van de Sociale Verkiezingen in 2020. De toolbox 2016 met neutrale materialen vind je hier. Vergeet niet te unzippen. 

Sectorale info

Raadpleeg hier de cao-brochures en andere relevante info van alle metaalsectoren. Verdre zijn er ook de Op Zak-boekjes die ter beschikking worden gesteld (via secretaris/delegeee) aan alle leden. De online versie daarvan is steeds meer up-to-date dan de gedrukte versie. Je vindt ze hier per sector. 

Archief nieuwsbriefartikels

Het archief van al  de artikels van al onze nieuwsbrieven van CONNECT. Deze gaat tweewekelijks uit naar alle leden van ABVV-Metaal. Eentje gemist? Geen nood, hier vind je ze terug.
Je vindt op deze pagina ook de printversies van Metaal/Transport, onze gemeenschappelijke nieuwsbrief met BTB-ABVV, de transportvakbond binnen het ABVV waarmee wij als metaalvakbond een samenwerkingsovereenkomst hebben afgesloten. 

Archief juridische militantennieuwsbrief

ABVV-Metaal informeert militanten en delegees over allerhande juridische nieuwigheden en dossiers. Hier vind je het archief. 

Downloadzone

Onze adviseurs werken regelmatig thema's uit tot behapbare e-books. Verder bieden wij onze militanten ook de mogelijkheid om allerhande affiches te downloaden en printen. Je vindt ze in de downloadzone

Archief digitaal magazine

Hier vind je het archief van onze MagMetal: ons digitaal magazine om mee uit te pakken!

E-loket

Deze hele website uitgeplozen en nog steeds op zoek naar een antwoord? Lanceer je vraag dan in ons e-loket. ABVV-Metaal garandeert je een reactie binnen de 24 uur. Een correct antwoord mag je, afhankelijk van de gestelde vraag, ook op zeer snelle termijn verwachten.