Vorming
ABVV-Metaal

Durf denken, spreken en handelen

 

Tijdens het voorbije schooljaar zijn tal van vormingsthema’s en werken aan syndicale competenties de revue gepasseerd in de basisvorming, de mandaatvorming OR/CPBW en de online studiedag JAP/EFI.

Omdat de inhoud van sommige syndicale vormingen evenwel voor elke syndicalist interessant en relevant is bieden we al onze militanten de kans om hun kennis, inzichten en vaardigheden te versterken over enkele van deze vormingsthema’s. 

We hebben vijf verschillende thema’s voor jullie geselecteerd die jullie deze tijdens de zomermaanden kunnen volgen. We activeren daarom onze syndicale SummerSchool 2023. Ditmaal in een mailing-editie. 

Vanaf 3 juli zal je tweewekelijks een mail ontvangen met telkens een nieuwe aflevering van SummerSchool 2023. M.a.w. tijdens de zomermaanden laten we jullie niet los, ook tijdens de zomermaanden blijven we jullie syndicale werking ondersteunen.

Bij het bepalen van de inhoud en de volgorde hebben we rekening gehouden met het aanbieden van een divers aanbod voor zowel de uitvoerende als de sturende militanten.

 

Wat mag je wanneer verwachten?

3/07       nr.1     “Vragen van leden ontvangen en behandelen: LSD en zandloper toepassen.”
17/07     nr.2     “Loonkloof: Wat is dat? Welk inforecht in de OR?”
31/07     nr.3     “Welzijnsrisico’s herkennen en beheersen: 10 tips en een checklist.”
7/08       nr.4     “Syndicaal onthaal: Wat moet? Wat kan? Samenwerking tussen de overlegorganen.”
21/08     nr.5     “Blinde vlekken ontdekken en aanpakken.”
28/08                 Afsluit van 3de editie “resumé, feedback en vormingskalender 2023-2024”

 moederdag 3

Vijf edities, vijf quizjes, vijf prijzen te winnen!

Elke editie van onze Summerschool 2023 gaan we afsluiten met een kort quizje over het thema. Begin september verloten we dan per editie een mooie prijs onder de ingestuurde antwoorden. 

Veel kijk-, luister-, leer- en misschien wel winplezier!

Groeten,
Het vormingsteam ABVV-Metaal


Nog een wist u datje!

Summerschool – editie 2022 met maar liefst zeven webinars is nog steeds te herbekijken op https://www.abvvmetaal.be/vorming/4323-welkom-bij-summerschool-22