VAKBOND
in actie

Tegenover het asociale beleid van ieder voor zich en niemand voor ons allen, is er maar één antwoord: ACTIE. Volg onze campagne in de strijd voor meer samenhorigheid.

 

Er valt wat te beleven op 1 mei. We vieren de Dag van de Arbeid, We vieren de Dag van de Arbeid, de mooiste dag van het jaar. Er worden dan ook overal te lande vanuit de socialistische familie optochten, bijeenkomsten en feestjes georganiseerd  op de hoogdag zelf, maar ook op de vooravond van 1 mei. Zo neemt ook onze eigenste voorzitter Georges De Batselier het woord op het 1-meifeest van sp.a Koksijde.
In essentie is 1 mei een actie- en strijddag. Met de verkiezingen op 26 mei in het verschiet, benadrukken we dit jaar zelfs meer dan ooit het belang van maatschappelijke verbinding en solidariteit: socialistische waarden bij uitstek of #vollenbakrood. Daarom ook deze 1-meiboodschap van ABVV-Metaal: Kies niet voor de ijzeren hand, maar voor de sterke vuist op 26 mei. Want werknemers verdienen respect. Sta daarom mee op voor een humaan en sociaal beleid. #stameeop 
Om onze feest- en strijddag de verdiende aandacht te geven, staan onze digitale kanalen gedurende een klein week volledig in het teken van de 1-meistrijd. Volg ons op FacebookTwitter en Instagram.