TIJD 
voor actie

Tegenover het asociale beleid van ieder voor zich en niemand voor ons allen, is er maar één antwoord: solidariteit. Volg onze campagne in de strijd voor meer samenhorigheid.

 

Als we onze planeet leefbaar willen houden, dan moeten we nu actie ondernemen. Een groenere toekomst betekent niet alleen een leefbare planeet, maar een toekomst waarin we geld besparen op onze energiefactuur, propere lucht inademen, streven naar lokale jobs, minder aanschuiven in de file en resoluut kiezen voor investeringen in België. Aangezien de Belgische overheden niet snel genoeg te werk gaan om onze duurzame toekomst te vrijwaren, startte vzw Klimaatzaak een rechtszaak.Klimaatzaak wijst de overheid via deze gerechtelijke weg op haar verantwoordelijkheden.

Het is de bedoeling om politici te verplichten om hun belangrijke rol te vervullen. Klimaatzaak roept het politieke gekibbel een halt toe en neemt het heft in eigen handen en vragen ons om ook onze stem te laten horen.

Dat kan door mede-eiser te worden van de klimaatzaak, net zoals bijna 30.000 anderen.

Mede-eiser worden van de Klimaatzaak 2.0 gaat nu zelfs nog sneller en gemakkelijker. Het is bovendien gratis en totaal risicoloos. In samenspraak met juristen is een nieuwe tool ontwikkeld die een volledige online, rechtsgeldige registratie mogelijk maakt dankzij sms-authentificatie.

Nu al is Klimaatzaak de grootste rechtszaak ooit gevoerd in België. Zullen we straks aan het begin van het proces met 100.000 burgers zijn? Help ons om dit historische proces te voeren. Spreek familie en vrienden aan en nodig hen vandaag nog uit om mede-eiser te worden via www.klimaatzaak.eu. Door de eenvoudige vernieuwde procedure word je mede-eiser in 1 minuut en heb je niet eens een printer nodig!

visie

sidebar2