TIJD 
voor actie

Tegenover het asociale beleid van ieder voor zich en niemand voor ons allen, is er maar één antwoord: solidariteit. Volg onze campagne in de strijd voor meer samenhorigheid.

 

We hadden het in 2014 beter dan in 1914, beter dan in 1954, beter dan in 1974 en zelfs beter dan in 1994. Dat leerde onze minister-president Geert Bourgeois ons vorig jaar in zijn Septemberverklaring. Zelf kijken wij op de snelweg van deze uitzonderlijke tijden liever door de voorruit dan in de achteruitkijkspiegel. Een ongeluk is gauw gebeurd. En wie echt vooruitziend is, kan er niet naast kijken: het is tijd voor een afslag, voor een nieuw spoor, een nieuwe bestemming, dixt Hart boven Hard en vele burgers zijn het met hen eens.

 

Daarom kondigden deze burgerbeweging hun tweede alternatieve Septemberverklaring af op 28 september 2015, als alternatief. Ondertekende je al de eerste Alternatieve Septemberverklaring, dan hoef je niet opnieuw te tekenen. Maar heb je nog niet getekend en vind je dat het anders moet ... teken dan nu de tweede verklaring!

 

visie

sidebar2