Artikels Digimetaal

Een overzicht van onze artikels uit de nieuwsbrief.

 

Waarover gaat dit? Bestaat jouw job uit het onderhouden en herstellen van auto’s, lichte vracht of zwaar vervoer? Via ons opleidings- en kenniscentrum Educam hebben wij een tool ontwikkeld waarmee jij jouw competenties in kaart kan brengen.
  • Op basis van een eenvoudige vragenlijst overloop je de taken die je dagelijks uitvoert en geef je aan hoeveel ervaring je hiermee hebt.
  • Op het einde van deze oefening krijg je een handig overzicht van jouw vaardigheden en competenties. Zo kan je zelf beslissen welke stappen je wil zetten om nog verder te groeien.

Waarom belangrijk? Merk je na het gebruiken van de tool dat het volgen van een bepaalde opleiding interessant kan zijn? Check dan zeker de website van Educam en bekijk welke opleidingen je kan volgen via ons opleidingsfonds.

  • Als vakbondsafgevaardigde kan je deze tool ook laten invullen door jouw collega’s. Op die manier krijgen zij een beter zicht op de opleidingen waar ze nood aan hebben. En daar kan jij dan mee aan de slag bij de opmaak van een bedrijfsopleidingsplan.
Op deze manier zorgen we er samen voor dat onze werknemers sterker staan in hun job en klaar zijn voor de toekomst!

Naar de tooltool