Artikels Digimetaal

Een overzicht van onze artikels uit de nieuwsbrief.

 

Wat zijn mijn rechten als vakbondsafgevaardigde om syndicaal actief te zijn binnen de onderneming? Hoeveel tijd en middelen krijg je om je taak als vakbondsafgevaardigde in de beste voorwaarden te vervullen?

Waarvoor kan je de nodige tijd gebruiken? Hoe kan je de nodige tijd optimaal invullen? Hoe stel ik mijn prioriteiten? Hoe voorkom ik een syndicale burn-out? Hoe hou je een gezonde balans tussen work/life/vakbond?

Deze aflevering zit boordevol tips om je vakbondswerk op een gezonde manier uit te oefenen.

 

 

 

 

 

BEKIJK WEBINAR >>

 

 

EXTRA MATERIAAL >>

'Prioriteiten stellen'

Veel en niets gedaan, ken je dat? Iedereen kent de situatie waarbij je op het einde van de dag moet vaststellen dat je heel veel gedaan hebt maar niets afgewerkt. En als je dag meerdere dagen hebt, of erger bijna iedere dag, wordt je daar moedeloos van. Heeft het nog zin om dit allemaal te doen. Als je dat ook met je syndicaal werk hebt ben je wel zinvol bezig maar dan wordt het tijd om je tijd anders in te gaan delen. Er zijn tenslotte maar 24 uren per dag en je moet nog slapen, huishoudelijke taken doen en ontspannen ook. Dus we kunnen onze dag niet uitbreiden, maar we kunnen er wel beter gebruik van maken door bewuster om te gaan met onze prioriteiten.

 Cover prior