Artikels Digimetaal

Een overzicht van onze artikels uit de nieuwsbrief.

 

Voor ABVV-Metaal is opleiding en vorming zeer belangrijk

We leven immers in een snel veranderende wereld, waarin technologische evoluties elkaar in hoog tempo opvolgen. Dat geldt zeker ook voor de werknemers die actief zijn in de elektrotechnische sector. Het is dus essentieel om doorheen je loopbaan nieuwe vaardigheden, competenties en kennis te verwerven.

Handig digitaal overzicht!

Met het opleidings-CV hebben vakbonden en werkgevers binnen de sector een instrument ontwikkeld waarmee je altijd een overzicht hebt van je behaalde diploma’s, gevolgde opleidingen, verworven attesten, enzovoort. Handig als je bijvoorbeeld wil solliciteren voor een andere functie (al dan niet bij hetzelfde bedrijf) of als je wil weten welke kennis dringend nog eens moet bijgespijkerd worden.  

Enquête

Omdat het opleidings-CV vijf jaar bestaat, vonden we het een goed idee om even stil te staan bij dit instrument. Ken jij het opleidings-CV of heb je er nog nooit van gehoord? Vind je het een handig hulpmiddel? Heb je suggesties om het nog beter te maken? Het is belangrijk voor ons om dat te weten. Mogen we daarom een paar minuten van je tijd in beslag nemen om je een paar vragen over het opleidings-CV te stellen? Klik hier om de enquête te openen.