Artikels Digimetaal

Een overzicht van onze artikels uit de nieuwsbrief.

 

Leer waar en wanneer je wil. In deze corona-tijden – waarin de scholen gesloten zijn en de lessen opgeschort – moeten leerkrachten creatieve manieren verzinnen om hun leerlingen aan de slag te houden. Volta wil hen daarbij helpen, door het aanbieden van enkele kant en klare e-learning modules (laadinfrastructuur, netsystemen, …). Op die manier kun je leerlingen – van thuis uit – in contact brengen met leerstof die je binnen de gewone lessenreeks niet kunt geven.

Bron van kennis. Wist je trouwens dat Volta naast e-modules ook nog ander boeiend materiaal online ter beschikking stelt? Raadpleeg de bibliotheek vol interessante technische artikels. Herbeleef de infosessies via de live video. Of vind massa’s materiaal op wattsup.be of stroomopwaarts.be waar je je leerlingen mee aan de slag kunt laten gaan. Veel (leer)plezier!

Volta? Volta is de paritaire koepelorganisatie voor werknemers en bedrijven actief in de elektro-technische sector (paritair comité 149.01). Ze is zowel opleidings- en kenniscentrum als Fonds voor Bestaanszekerheid.