Artikels Digimetaal

Een overzicht van onze artikels uit de nieuwsbrief.

 

Ortwin Magnus: “De sector staat vandaag onder hoogspanning. Er is een explosieve cocktail van veel werk, weinig uitvoerders, veel innovatie en steeds veeleisender en moeilijker bereikbare klanten. En dat zet heel veel druk op onze leden.”

Daarom hebben wij vorige week al onze leden uit de elektro-technische sector (PC 149.01) via mail een vragenlijst opgestuurd. Met deze bevraging willen we – ter voorbereiding van de sectorale onderhandelingen – nog beter weten wat er leeft bij onze mensen. De sector is immers bij uitstek een echte KMO-sector, met zeer veel kleine bedrijven zonder syndicale vertegenwoordiging. ABVV Metaal wil er ook voor hen zijn, vandaar onze enquête.

Bent u arbeider in de elektro-technische sector en lid van ABVV Metaal, maar heeft u de enquête niet ontvangen? Stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. En wil u meer weten over de uitdagingen waar onze elektriciens mee kampen? Lees dan zeker dit artikel, waarin onze afgevaardigden de problemen op scherp stellen! Of check de blog van Ann De Ridder