Artikels Digimetaal

Een overzicht van onze artikels uit de nieuwsbrief.

 

De komende weken en maanden vinden in alle provincies de kandidatendagen van het ABVV plaats. Met de sociale verkiezingen in de bedrijven in het vooruitzicht, zijn deze een ideaal moment voor kandidaten en militanten om elkaar te ontmoeten en van gedachten te wisselen met verantwoordelijken van het ABVV en van ABVV-Metaal. Hieronder vind je een overzicht van de regionale kandidatendagen.

Voor meer info over de kandidatendag in Oost-Vlaanderen op 19 maart, klik hier.

De kandidatendag in Antwerpen wordt georganiseerd in Boom op zaterdag 2 april van 12 tot 18 uur. Klik hier voor meer info.

De kandidatendag in West-Vlaanderen heeft plaats op zaterdag 9 april in CC Het Spoor, Eilandstraat 6 in Harelbeke. Vanaf 9.30 uur worden de kandidaten onthaald. Van 10 tot 12 uur zijn er filmpjes, getuigenissen, bespreking thema's verkiezingen, Ecomomy Watcher, stand-up comedy Glenn Dekeyzer, quiz, ... voorzien. Na 12 uur worden de gasten getrakteerd op een receptie en pasta.

In Vlaams-Brabant gaat de kandidatendag plaatsvinden in Vilvoorde op 7 mei en is er onder meer een optreden van Urbanus gepland.

De kandidatendag in Limburg wordt gehouden in Hangar58 in Bokrijk. Er zal een optreden zijn van Sisters Ony & Band en er staat een set van Dj Bjorn Verhoeven van Joe FM op het programma.

Meer weten over de kandidatendag van jouw regio? Neem contact op met je plaatselijke ABVV-Metaal-kantoor.