Artikels Digimetaal

Een overzicht van onze artikels uit de nieuwsbrief.

 

Goed syndicaal werk is de beste campagne sociale verkiezingen. Maar goed syndicaal werk moet ook op de juiste manier onder de aandacht gebracht worden.

Dat is de opzet van ons campagnehandboek. In dit handboek krijg je een overzicht van de belangrijkste momenten in de campagne, alsook de ondersteuning die de Centrale jou geeft. Je vindt er op een tijdlijn een overzicht van al het materiaal dat aangemaakt wordt door de Centrale en door het interprofessionele ABVV. Daarenboven vind je ook een aantal tips over hoe je op een ‘professionele’ wijze jezelf in de picture kunt zetten.

Het campagnehandboek staat op het afgeschermd deel van onze website. Je kunt er enkel aan met de login die je per mail ontvangen hebt. De reden is voor de hand liggend: het is niet de bedoeling dat iedereen weet wat we wanneer gaan doen.

Dit handboek is bovendien een ‘levendig’ gebruiksvoorwerp. Het zal dus regelmatig aangevuld worden. Als er nieuwe versies online staan, zullen dat zeker vermelden in de verschillende nieuwsbrieven. Maar het is natuurlijk nog beter dat je zelf regelmatig eens checkt of er geen nieuwe versie online staat. Als er dingen zijn die je mist, die niet in ons handboek staan, tips en tricks,... geef ons dan een seintje en in de mate van het mogelijke zorgen we ervoor en nemen we het op in een volgende editie of nieuwsbrief.