Artikels Digimetaal

Een overzicht van onze artikels uit de nieuwsbrief.

 

De kennis en de competenties van toekomstige werknemers behouden en ontwikkelen vinden wij als vakbond uitermate belangrijk. Dit verklaart waarom we de Educam Challenge tenvolle ondersteunen. Educam is het kennis en opleidingscentrum voor de automobielsector en aanverwante sectoren, die een uitgebreid gamma opleidingen voor jongeren en hun lesgevers in autorichtingen aanbieden.

Doe mee aan de Educam Challenge 2015-2016 en win misschien een auto voor je school/opleidingscentrum en tablets voor de jongeren!

Deze wedstrijd is uitsluitend bedoeld voor lesgevers en jongeren in de richting autotechnologie.

Hoe werkt het?

Op de website www.autoform.be vind je onder het tabblad "Opleidingen" en daarna "Challenge" meer informatie.

Elke ingeschreven deelnemer (lesgever of jongere) wordt verzocht zijn eigen vragenlijst in te vullen. De wedstrijd omvat 5 vragenlijsten over verschillende thema's. Elke maand verschijnt er een online vragenlijst. Een vragenlijst telt 10 vragen.

De school/het opleidingscentrum met het beste resultaat wint een auto. De jongeren met de hoogste scores winnen een tablet.

Wanneer begint de wedstrijd?

De wedstrijd begint op 19/10/2015 en eindigt op 22/02/2016. De winnaars worden bekendgemaakt op een speciaal event dat zal plaatsvinden op het salon Autotechnica 2016.