Communicatie is belangrijk voor een vakbond, en des te meer in campagnetijd. ABVV-Metaal reikt heel wat kant-en-klare affiches en pamfletten aan die zo ad valvas kunnen gehangen worden. Maar wie zin heeft om zelf creatief aan de slag te gaan of op zoek is naar een specifieke publicatie, krijgt ook de juiste tools van ons om zijn of haar ding te kunnen doen met de Toolbox.

Onze visuele identiteit draagt bij tot een sterke vakbond. We hebben de laatste jaren hard gewerkt om een nieuwe en frisse wind door onze communicatiematerialen te laten waaien zoals deze website, onze social media en diverse e-books. Diezelfde energie hebben we gestoken in de materialen voor de verkiezingscampagne van 2015-2016. En die vind je terug in de VERKIEZINGSUPDATE van onze Toolbox 2015.

Wat vind je extra in deze editie?

- Het ABVV-Metaal-logo mét slogan ‘Samen Sterk’
- De juiste kleuren (ook het geel van de campagne)
- Alle bestaande affiches ed. met het verkiezingslogo
- Affiches uit de campagne 2015-2016

Om deze editie van onze Toolbox te bekijken, surf je naar de militantenzone van onze website (je hebt daarvoor een login ontvangen – zo niet, mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  ).