Artikels Digimetaal

Een overzicht van onze artikels uit de nieuwsbrief.

 

In mei 2016 zijn er sociale verkiezingen. Dat lijkt nog een eind weg, maar eenmaal de vakantie voorbij is, komt iedereen in campagnemodus terecht. Op de Syndicale Raad van 26 juni werden de campagne, de campagneslogan, het logo en het campagnemateriaal in grote lijnen voorgesteld.

“Vele van jullie hebben al heel wat campagnes meegemaakt”, aldus Voorzitter ABVV-Metaal Herwig Jorissen. “Niemand weet beter dan jullie dat een verkiezing een bedrijfsgebeuren is. Wij kunnen jullie bijstaan met materiaal, maar jullie, de militanten, de delegees zijn de echte campagne.”

Vervolgens werd de campagne slogan onthuld: MET STERKE KRACHTEN. VOORUIT.

“Het is een slogan die moest uitdrukken wie we zijn en waar we voor staan. ‘Met Sterke Krachten. Vooruit.’ Want wij hebben gisteren voor de werknemers het verschil gemaakt en zullen dat ook morgen doen. Vandaar ook dat onze focus ‘Vooruit’ is. We hebben dat verschil gemaakt met wie we zijn: de beste militanten, de beste delegees. We hebben dat samen gedaan. Als een team. Met Sterke Krachten. Jullie zijn die sterke krachten en met en door jullie zullen we vooruitgaan.”

Logo, slogan en campagne kunnen bekeken worden in de presentatie-video op onze website.