NIEUWS

ABVV-Metaal Nieuws.
Blijf op de hoogte met ons nieuwsoverzicht

 

Diensten gaan door

Het personeel van ABVV-Metaal, zowel in de regio's als in ons hoofdkantoor, blijft jullie dezelfde uitstekende diensten aanbieden in deze moeilijke tijden. Maar conform de instructies van onze overheid, doen we dit zonder fysiek contact met de leden.

Digitale dienstverlening

Veel info vind je terug op www.abvvmetaal.be. Volg ons op Facebook voor belangrijke en interessante updates. Ook bieden we bijstand via e-mail. Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met je vragen/problemen. Rechtstreeks mailen naar je eigen federatie kan natuurlijk ook. Hier vind je alle nodige mailadressen. ABVV-Metaal is natuurlijk ook helemaal mee met het concept van digitale dienstverlening! Maak gebruik van ons e-loket of Facebook Messenger!

ABVV

De ABVV-kantoren zijn momenteel gesloten, maar de dienstverlening gaat ook hier door. Neem contact op via telefoon of mail met de plaatselijke kantoor. Veel vragen worden oo kan beantwoord op een speciale corona-pagina op de website. 

ASAP

We beantwoorden al jullie vragen zo snel als mogelijk. Gezien de huidige situatie kan dit wel iets langer duren dan gebruikelijk. We vragen hiervoor dan ook jullie begrip. #stameeop #tegencorona