NIEUWS

ABVV-Metaal Nieuws.
Blijf op de hoogte met ons nieuwsoverzicht

 

Wie ons onlangs een chatbericht stuurde via de Facebook-pagina zal hem al ontmoet hebben. MetalBot, onze gloednieuwe chatbot. Omdat communicatie vandaag de dag steeds meer via onlineplatformen zoals Messenger verloopt, wil ABVV-Metaal zijn leden ook via deze weg verder helpen en informeren.

MetalBot is een geautomatiseerde gesprekspartner die op basis van patroonherkenning antwoorden geeft. Hij helpt niet alleen nieuwkomers sneller op weg naar de juiste informatie, je kunt hem ook de toestemming geven om je op regelmatige tijdstippen interessante nieuwtjes toe te sturen via Messenger. Zo blijf je snel en eenvoudig op de hoogte van het belangrijkste nieuws in het sociaal landschap.

Op de vraag “Wat eten we vanavond?” kan hij momenteel als jonge chatbot nog niet antwoorden, maar door in gesprek te gaan met gebruikers zal hij leren gaandeweg de belangrijkste vragen kunnen beantwoorden. Ga dus zeker eens hallo zeggen!

Hallo MetalBot!
Je abonneren bij MetalBot is simpel. Ga naar de Facebook-pagina van ABVV-Metaal, start een chatgesprek met MetalBot en klik op ‘ja, graag’ om op de hoogte gehouden te worden.