NIEUWS

ABVV-Metaal Nieuws.
Blijf op de hoogte met ons nieuwsoverzicht

 

Een gevormd militant is er twee waard. Goed gevormde militanten zijn een garantie voor een degelijke syndicale werking.

De dagelijkse bedrijfsrealiteit en problemen zijn in onze vormingsprogramma’s steeds het vertrekpunt. Dit is zowel het geval in onze opstapvorming voor ‘startende’ militanten, als in onze expertise- of modulevorming voor ‘gevorderden’.

In het najaar van 2016 ontvangen we graag een tweede lichting nieuwe militanten die dan hun vormingstraject  starten. Ben je een gedreven militant en heb je nog geen vorming gevolgd? Dan zijn onze opstapweken zeker iets voor jou!

Nieuw vanaf het schooljaar 16-17 is de regionale module. Volg een module van een volle week in je eigen regio! Deze opleiding is een ‘Toolbox voor de militant’. Hier gaan we een week lang in op alle zaken waarmee een militant dagdagelijks geconfronteerd wordt. 

Al deze vormingen staan overzichtelijk uitgelegd in onze nieuwe vormingsbrochure. Deze kun je opvragen via je secretaris oftewel via de vormingsdienst (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

Snel inschrijven is de boodschap! Vorig schooljaar was elk plaatsje in de modulevorming bezet. Dus wacht niet langer en schrijf je in voor een van onze vormingen. Inschrijven gebeurt steeds via je secretaris!