LEDEN
VOORDEEL

Alles over MyAdvantage. 

 

Om gebruik te maken van ABVV-Metaal MyAdvantage heb je geen lidkaart nodig en moet je ook nooit in de winkel je lidmaatschap aantonen. Het enige wat je nodig hebt om te kunnen genieten van de acties, is de activeringscode die je per brief wordt bezorgd. Mocht je de brief nog niet hebben ontvangen of de brief zijn verloren, is het steeds mogelijk om je code op te vragen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Activeer vervolgens je account op  https://myadvantage.abvvmetaal.be/nl/  en maak een login aan. Zo kun je online waardebonnen of kortingsbonnen aankopen (tegen verminderde prijs) bij de winkel waar je aankopen wilt doen. De kortingen worden dus niet verrekend aan de kassa van de deelnemende winkels, maar verkrijg je via de vouchers die je aankoopt op  https://myadvantage.abvvmetaal.be/nl/.  Je vindt de vouchers daarna terug bij je 'Bestellingen'. Van daaruit kun je de vouchers downloaden en afdrukken en er zo mee betalen in de winkel van jouw keuze.Of je gebruikt de bijhorende code die je vindt op de voucher bij een online aankoop. Je kunt ook meerdere vouchers tegelijk gebruiken.

Voorbeeld: je wilt iets kopen bij Decathlon of bol.com ter waarde van 50 euro. Koop dan een voucher van 50 euro, waar je slechts 47 euro voor betaalt. In die voucher vind je een kortingscode terug. Die kun je ingeven bij 'cadeaubon'. Je hoeft daarna nog 0 euro te betalen. Zo heb je een korting van 3 euro ontvangen.  

LET OP! Na aankoop van de vouchers of e-tickets worden deze automatisch naar je mailadres verstuurd. Soms belandt deze mail evenwel in je spambox of bij je ongewenste mails! Bovendien kunnen aangekochte vouchers steeds opnieuw gedownload worden via je account op MyAdvantage. Hoe? Ga naar je account > Klik op 'Mijn bestellingen' > Klik in het overzicht van je bestellingen op de rode knop van de vouchers die je wenst te downloaden.

Neem bij problemen met de activatie van je account of met de aanmeldingsprocedure gerust contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij helpen graag!