De samenleving

Lees hier gevarieerde blogs vanuit de gelijkgezinde samenleving. Aan het woord laten we specialisten binnen ABVV-Metaal en uit progressieve middenveldsorganisaties.

 

In gesprek met ... Adri Craens.

De toekomst is digitaal. Ook al is en zal syndicaal werk in eerste instantie altijd het face-to-face-werk zijn op de bedrijfsvloer ... als we willen dat de toekomst ook syndicaal digitaal is moeten we als vakbond ook op sociale media actief zijn. Daarom dat ABVV-Metaal sinds november 2014 aanwezig is op onder meer Facebook.

We zijn niet zomaar aanwezig, maar met de volle overtuiging dat Facebook een communicatiekanaal is om op gemakkelijke, snelle en efficiënte manier syndicale informatie uit te wisselen en interactief te communiceren met de militanten en leden.

Momenteel hebben we bijna 1700 volgers op Facebook, wat op zich niet slecht is maar we kunnen beter. Tenslotte heeft elke militant en lid er belang bij dat we ook met hem/haar informatie kunnen uitwisselen en interactief communiceren.

Hoe kunnen we dit bereiken?

Volg deze eenvoudige stappen om al eens een kijkje te nemen of je zelf en je Facebook-vrienden ook volger zijn van onze Facebook-pagina. 

STAP 1

Via de zoekbalk kun je ons op Facebook vinden.

STAP 2 

Klik op de ‘Vind-ik-leuk-knop’.

STAP 3

Klik op ‘Vrienden uitnodigen om deze pagina leuk te vinden’.

STAP 4

Nu kun je bij je vrienden op zoek naar ABVV-Metaal-militanten en -leden en hen uitnodigen om ook fan te worden van onze Facebook-pagina. Zo kunnen we ook met hem/haar informatie uitwisselen en interactief communiceren.

Adri Craens
Vormingsmedewerker ABVV-Metaal

 

Andere blogs van Adri:

Naar nul arbeidsongevallen met controlekaart voor delegees

Wil jij mijn peter/meter zijn?

Be a hero ... streef naar zero arbeidsongevallen

Hoe actief meewerken aan welzijn op het werk?